S tretjim in zadnjim dnem Študentske odbojkarske lige mešanih ekip smo v sredo, 28.3. dobili zmagovalca. To je ekipa študentov in študentk, ki je sebe poimenovala Radmampir. Ne glede na ime je ekipa zmagala prav vsako od treh tekem in si s tem prislužila kolajne in pokal zlate barve ter enodnevni izlet v Terme Olimia.
Team Alma Mater, ekipa, s katero je igrala zmagovalka lige, je v zadnjem odigranem dnevu prikazala napadalno in utečeno igro, v enem setu so tudi povedli s 27:25, vendar je na koncu zmanjkalo le nekaj pik. Po treh odigranih tekmah in eno zmago so si priigrali tretje mesto in študentsko nagrado v obliki pijače, ki jo je podaril Štuk.
Drugo mesto z dvema zmagama je pripadlo ekipi VŠGT Maribor. V treh odigranih tekmah so premagali Team Alma Mater s 3:0 v setih in DD AMS, katere so pravtako premagali s 3:0. Izgubili so le proti prvouvrščeni.
Na ligi je sodelovala tudi mlajša selekcija dijakov iz dijaškega doma Antona Martina Slomška, ki skozi tri dni igranja prikazali kar nekaj lepo odigranih pik, ampak bo morda še nekoliko let potrebnih, da bodo lahko konkurirali bolj izkušenim študentom.
Študentska liga v odbojki mešanih ekip je bila to izvedena prvič. Nadejamo se, da bo  naslednjo sezono število prijavljenih ekip večje, saj želja po približevanju športa, ekipega duha in zabave študentom in ostalim poglavit cilj delovanja Zdrave zabave.
Razpis_liga-v-odbojki-mešano-2018