Pridobite znanja o anatomiji in fiziki ter pravilih varnega potapljanja na vdih. Vsak potapljač na vdih mora osvojiti pravilno dihanje, pravilno plavanje s plavutmi in izenačevanja. Po zaključenem tečaju boste usposobljeni za varno potapljanje na vdih in pomoč pri reševanju ponesrečencev.

Tečaj je seznanjen iz teoretičnega dela (2×4 ure), vajami v bazenu (2×2 uri) in praktičnim delom na morju (3 dni / 6 ur).

Tečaj bo vodil mednarodni inštruktor PSS in vodja sekcije za apnejo pri PSS Jure Daić. Jure je izkušen inštruktor potapljanja na vdih z dolgoletnimi izkušnjami. Še vedno je aktiven tekmovalec in si lasti številne državne rekorde in naslove državnega prvaka. V globinskih disciplinah sodi v sam svetovni vrh.

Omejitve:

Vsi tečajniki morajo biti starejši od 15 let. Tečaj se odsvetuje srčnim bolnikom, ljudem s kroničnimi težavami s sinusi ali vnetji ušes. Lastna oprema ni potrebna, je pa zaželena (opreme ne kupovat v naprej, dodatne informacije na prvih predavanjih).

Termin tečaja

Termini tečajev (pričetki, uvodna srečanja):

 

TEČAJI S PRIČETKOM V MB:

 

APRIL – 11. do 13. 4,

JUNIJ – 20.  Do 22.6

Teoretični in bazenski del v Mariboru,  praktični  del po dogovoru na morju!

TEČAJI V CELOTI IZPELJANI NA MORJU:

 

11.-14. MAJ

1. – 4. JUNIJ

15. – 18. JUNIJ

Termini s pričetkom v Mariboru se  bodo odvili v dveh ločenih terminih in sicer se terorija in bazenski del odvije v MB, naknadno še sledijo potopi oz. praktična izvedba na morju.

Cena

210€ – za člane Zdrave Zabave

Cena za člane Zdrave Zabave znaša 210 EUR / komplet (redna cena 260 EUR) in zajema predavanja, vstop na bazen, skripto v slovenskem jeziku, mednarodno licenco PSS freediver, diplomo in izposojo manjkajoče opreme.

Za ugodnost je potrebno biti član Zdrave Zabave (brezplačna včlanitev), včlanite se lahko na Info točki ZZ (Gosposvetska cesta 84, zraven kavarne Trust)

Tečajniki si sami plačajo nočitev na potopih na morju, ter si sami zagotovijo prevoz do morja. (nočitev je organizirana, za prevoz pa se uskladimo med seboj)

 

Informacije, prijave in brezplačna včlanitev na info točki Zdrave Zabave, Gosposvetska cesta 84, MB (Zraven kavarne Trust).

Pogoj za udeležbo na tečaju in koriščenje posebne cene je brezplačno članstvo v Zdravo Zabavo.

Znesek tečaja se poravna neposredno pri ponudniku tečaja.


Informacije in prijave:

Organizator:

Zdrava Zabava – Univerzitetna športna zveza Maribor

Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor

Å    02 234 21 41

info@zdravazabava.com

www.zdravazabava.com

 

Izvajalec:

Športno društvo H2O team, Frankolovska ulica 1, 2000 Maribor

jure@h2oteam.com in 031 827 392.

INFO TOČKA ZDRAVE ZABAVE

Gosposvetska cesta 84 (pri kavarni Trust)

ZEMLJEVID

Telefon: 02 234 21 40

 

e-Mail: info@zdravazabava.com

  • Kje: Maribor
  • Kdaj: od 20.6. do 22.6.
  • Koliko: 210€ za člane ZZ, ostali 260€