RAZPIS ZA ŠTUDENTSKO ODBOJKARSKO LIGO 2017/2018

 

PREDVIDEN ZAČETEK LIGE : KONEC NOVEMBERA 2017

 

NAČIN PRIJAVE: Ekipa se lahko prijavi preko spletnega obrazca ali osebno na INFO-TOČKI Zdrava Zabava (Gosposvetska cesta 84 – poleg kavarne Trust). Prijava je potrjena šele ob plačilu kotizacije!

 

PRIJAVNINA NA EKIPO: 50,00 EUR

 

ROK ZA PRIJAVE: Prijave so podaljšane do 27. novembra 2017 do 12.00 oz. do zapolnitve prostih mest (največ 10 ekip)

 

POSEBNI POGOJI: Minimalno število ekip za izvedbo tekmovanja je 6! Vsaka ekipa mora imeti na igrišču ves čas tekmovanja vsaj dve osebi nasprotnega spola!

 

POGOJ ZA PRIJAVO (izvleček iz Pravilnika tekmovanja):

 

  • V ligi lahko igra največ 10 ekip.
  • Vsaka ekipa mora imeti najmanj 6 in največ 9 igralcev, od tega morata biti najmanj dve dekleti ves čas prisotni na igrišču, največ 1 igralec je lahko brez statusa študenta.
  • Prijava je potrjena šele s plačilom kotizacije za študentsko ligo v višini 50,00 EUR na ekipo. Vsak član ekipe mora imet veljavno (brezplačno) ZZ izkaznico za tekoče študijsko leto ob nastopu prve tekme v ligi, ki jo lahko prejme na Info-točki Zdrave Zabave.
  • Kapetan vsake ekipe mora ob prijavi oz. ob plačilu kotizacije podpisati, da se strinja s pravili Študentske košarkarske lige 3×3 2017/18.

 

NAGRADNI SKLAD: 500,00 EUR (BRUTO) in se razdeli med tri prvouvrščene ekipe.

 

URADNA ŽOGA TEKMOVANJA: MIKASA MVA-200

 

SISTEM TEKMOVANJA: Ekipe bodo tekmovale v enotni skupini po ligaškem sistemu (vsak z vsakim). Štiri prvouvrščene ekipe se bodo nato pomerile v turnirskem sistemu na izpadanje.

 

Za vse informacije se lahko obrnete na vodjo lige Klemna Šiškota na E-mailu: klemen.sisko@zdravazabava.com oz. telefonu 041 504 055.