Aktualni dogodki in novice

Red Bull Escape Room

RED BULL ESCAPE ROOM NA EKONOMSKO-POSLOVNI FAKULTETI Red Bull Mind Gamers je spletno središče miselnih izzivov vseh oblik in velikosti. Od spletnih solo preizkušenj do pravih ekipnih svetovnih prvenstev v soju žarometov. Del Red... VEČ..

Vpisujemo v Študentsko športno ligo!

Prijavi ekipo na Študentsko športno ligo Zdrave zabave in postani prvak! Prijavite se na Študentsko športno ligo in uživajte v tekmah vsak teden do aprila, najboljše ekipe pa si razdelijo denarno nagrado. Letos... VEČ..

ERASMUS SPORT

ZDRAVA ZABAVA offers ERASMUS students recreation whole student year / or semester. Recreation of basketball, futsal, table tennis, badminton, volleyball, fitness and aerobics for prices that are more than exceptable for students pocket. VEČ..

Turnirji Zdrave zabave – LIVE!

Tradicionalni turnirji Zdrave zabave ob začetku študijskega leta kot uvod v študentska tekmovanja tega leta. BREZPLAČNI TURNIR v Športni dvorani Vrbanska - košarka, odbojka, mali nogomet, badminton in namizni tenis VEČ..

Brezplačni maraton vadbe na Štuku

Kljub temu, da smo se odlično razgibali na 1. BODIFIT ŠVIC FESTu pa se spodobi, da začetek sezone obeležimo s tradicionalnim in brezplačnim MARATONOM VADBE, ki bo potekal na Štuku v sredo, 17.... VEČ..